RareConnect u Srbiji

Povezivanje pacijenata koji boluju od retkih bolesti širom sveta

 
RareConnect je stvoren od strane EURORDIS-a (Evropska Organizacija za retke bolesti) kako bi pružio bezbedno mesto na kojem se oboleli od retkih bolesti i članovi njihovih porodica mogu povezati međusobno, podeliti životna iskustva, te pronaći korisne informacije i izvore.
Ova višejezična platforma nudi različite zajednice za specifične retke bolesti koje podržava više od 625 vodećih svetskih organizacija pacijenata. Vaša organizacija takođe može postati naš partner u stvaranju globalne zajednice za specifičnu retku bolest kojom se bavite.
Osobe koje žive sa retkim bolestima i članovi njihovih porodica često se osećaju usamljenim ili izolovanim. RareConnect ima za cilj da prekine tu izolaciju stvarajući bezbedno okruženje, čiji sadržaj moderira i održava više od 260 obučenih i stručnih predstavnika pacijenata. Oboleli, porodice i pružaoci nege imaju mogućnost razmene znanja, iskustava, kao i pristup kvalitetnim i proverenim informacijama. I Vaša organizacija može postati deo svega toga!

Pogledaj snimak webinara o RareConnect-u

Prednosti pridruživanja

  • Postanite deo globalne zajednice sa preko 100 000 posetioca mesečno
  • Jedinstvena mogućnost povezivanja sa obolelima od retkih bolesti širom sveta bez jezičkih barijera
  • Usluga besplatnog ljudskog prevoda omogućava ispravnu razmenu informacija
  • Relevantne informacije i zajednice fokusirane na obolele čije moderatore čine predstavnici pouzdanih organizacija pacijenata
  • Budite informisani o istraživanjima i najnovijim terapijama iz celog sveta
  • Delite svoja iskustva o svakodnevnom životu sa bolešću

Pogledajte spisak zajednica za retke bolesti