„RETKO, ALI VAŽNO! – PODRŽI, KUPI KARTU!“

Objavljeno pre 4 godine

prati ovo pitanje

Humanitarni koncert povodom Međunarodnog dana retkih bolesti

Poslednji dan februara, se svake godine u svetu, ali i kod nas, obelažava kao „Međunarodni dan retkih bolesti“, kako bi se javnost i relevantne državne strukture podsetile da među nama žive osobe sa retkim bolestima, koje se svakodnevno suočavaju sa mnoštvom problema.

Zato i ovog 28.februara, Nacionalna organizacija ze retke bolesti Srbije (NORBS) organizuje humanitarni koncert sa sloganom

„Retko, ali važno! – Podrži, kupi kartu!“

koji će biti održan u holu „Studija M“ sa početkom u 21 čas.

Na koncertu će nastupiti sjajni muzičari velikog srca: RITAM NEREDA, ATHEISTRAP, LOVE HUNTERS I EVA BRAUN, kao i divni momci iz Državnog posla. Sav novac od prodatih ulaznica  biće iskorišćen zapomoć osobama obolelim od retkih bolesti, kao i njihovim porodicama.

Doprinos mogu dati i oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju humanitarnom koncertu a žele dapodrže akciju i to, na taj način što će kupiti online ULAZNICU PODRŠKE po ceni od 1000 dinara preko sajta GIGS TIX-a.

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2582-humanitarni-koncert-retko-ali-vazno

Ulaznicu za humanitarni koncert po ceni od 1000 dinara možete kupiti od 8. februara, na prodajnom mestuGIGS TIX Novi Sad svakog radnog danaod 9.00 do 19.30 časova i subotom od 10.00 do 19.30 časova, kao i preko interneta.